Medicina de familie
Cursuri
Masaj
 Despre mine – sau povestea visului meu


Povestea “Alessia” a inceput in urma cu ceva  ani cand am ramas insarcinata cu primul baietel. Din clipa in care a aparut cea de-a doua liniuta pe testul de sarcina emotiile mi-au invadat mintea si corpul. Eram speriata, pierduta in temeri, imi era frica de necunoscut, aveam 1001 intrebari si nelamuriri. In adancul corpului meu se intampla ceva…ceva minunat…crestea ceva…CINEVA... Eram fericita..eram speriata..”oare fac fata?” ..”oare stiu sa fiu mamica?” ..”oare pot?”.. “oare cum e la nastere?”..”doare?”..”pot eu oare rezista?”..

Am cautat sprijin, am cautat raspunsuri, am cautat un loc in care sa ma duc sa pun orice intrebare imi trece prin minte fara sa fiu jenata de simplitatea sau banalitatea ei. A fost greu, aveam 1001 intrebari si temeri si nu avea cine sa raspunda. Am apelat la prietene si la diferite persoane care au nascut de curand ....si atunci mi-a incoltit in minte o idee..un VIS, acela de a putea ajuta mamicile cand au nevoie de raspunsuri, cand sunt speriate sau pierdute asa cum eram si eu, de a le oferi un sprijin si o informatie bine documentata, de a le ajuta sa aiba increderea in ele, in corpul lor, in puterea lor de a naste si de a alapta natural.

De-a lungul anilor am terminat facultatea de medicina, apoi specializarea de medicina de familie in cadrul careia foarte mult m-a ajutat modulul de pediatrie unde majoritatea timpului l-am petrecut in sectia de sugari . Atunci a aparut si cel de-al doilea baietel, la fel de minunat ca primul. Am continuat cu cursuri de calificare (masaj medical, reflexoterapie, gimnastica medicala). Momentul in care m-am inscris in programul international Lamaze a fost unul de cotitura deoarece am realizat ca  visul meu a inceput sa se materializeze, sa prinda contur, iar informatiile acumulte de-a lungul anilor  s-au structurat si s-au sistematizat. Voi continua specializarile pentru a fi la curent cu noutatile si pentru a va putea oferi informatii de calitate.

Dupa multe piedici si greutati acum sunt fericita ca am reusit sa incheg ideea unui centru “mama-bebe". Promovam si sustinem increderea femeii gravide sau a mamei in capacitatea instinctiva de a avea grija de copilul ei. Totul este creat din suflet  astfel incat bebe si familia lui sa se simta bine, sa se simta ..acasa...